Bootcamp van Tough Enough

Bootcamp? Wat is het eigenlijk?

Bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder begeleiding van een opgeleide en gemotiveerde coach. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groeptrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sport je intenser dan je individueel zouden doen, zodat het de efficiëntie van de training verhoogt.

Tough Enough

Wist je dat we van Tough Enough al bijna anderhalf jaar bootcamp verzorgen in Steenwijk.  Velen hebben al de stap durven nemen en zijn de uitdaging aangegaan door een proefles te komen volgen. Van jong tot een beetje belegen al velen hebben de weg naar Tough Enough gevonden!

Bootcamp is niet eng en is echt voor iedereen, voor zowel de getrainde sporten als een startende sporter. Alle niveaus sporten bij ons samen en iedereen traint op zijn eigen niveau!

Wat train je tijdens de bootcamp?

We trainen kracht, conditie en uithoudingsvermogen in één les. Soms gebruiken we attributen zoals kettlebells, een battlerope, touwtje spring touwen, dumbells en nog veel meer! Soms doen we een workout in spel vorm je kan het zo gek niet bedenken. En soms trainen we op lichaamsgewicht. Net zo effectief en leuk ! Dumbells

Wij van Tough Enough zorgen ervoor dat iedere les anders is en uitdagend. Wil je meer? Dan kan dat! Wil je gewoon lekker trainen en in shape komen? Ook geen probleem. Je traint op verschillende locaties in Steenwijk in groepen die niet groter zijn dan maximaal twaalf personen. Zo zorgen wij dat er aandacht is voor iedereen, want persoonlijk contact is ook belangrijk. Je bent bij ons geen nummer!Bootcamp groep op de woldberg

Wij beloven dat je na een aantal weken trainen al echt vooruitgang ziet en voelt. Je zal je fitter voelen, en je zit lekkerder in je vel omdat je aan zelf werkt! En dat verdien je ook. Even een uur lekker zweten, hard werken en plezier maken in een groep.

We hebben de afgelopen tijd onze lestijden flink uitgebreid!

Maandag: 19:00 – 20:00 uur

Dinsdag:  19:30 – 20:30 uur

Woensdag : 19:30 – 20:30 uur

Vrijdag: 8:30 – 9:30 uur en 19:30 – 20:30 uur

Wil je een keer een proefles komen doen, dan ben je van harte welkom. Je kan je eenvoudig aanmelden via de website voor een van onze lessen.  Zien we je snel?

Tough Enough logo