Over Alice

Wie ben ik

Ik ben Alice Rouwkema, 36 jaar, gelukkig getrouwd, reislustig, levensgenieter, sportief type en crazy tante van twee kleine nichtjes. Ik ben geïnteresseerd in gezonde voeding die je zelf kan maken, niet uren in de keuken staan, maar makkelijk en snel!

Alice op scheepswerf
Fotografie Renate Vries, 2019

Opleidingen:

2016Sport en Voeding
2016Obesitas, eetverslaving en gedragsverandering
2017BGN Gewichtsconsulent
2017Kind en Voeding
2017Looptrainer
2018Bootcamp Trainer

Het roer om

Waarom ben ik Tough Enough begonnen? Omdat ik zelf Tough ben geworden door het traject wat ik de afgelopen jaren heb doorlopen.

In 2012 heb ik het roer helemaal om gegooid. Ik ben 1.69 meter lang en woog toen 85 kilo. Veel te zwaar voor mijn lengte. De kleur op mijn gezicht was niet mooi net als de gezondheid van mijn haar. Het zag er ongezond uit. Het was tijd voor actie. Ik ben gezonder en regelmatiger gaan eten. Alle zakjes en pakjes zijn het huis uit gegaan. Met als resultaat dat ik 30 kilo ben afgevallen. Ik heb een blos op mijn wangen en mijn haar ziet er gezond uit. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en als ik in de spiegel kijk, zie ik daar een slanke vrouw staan.

Nu hoor ik je denken. Daar heb je er weer een, zo’n maatje 34 met wasbordje. Nee hoor, ik heb mooie ronde lijnen en ben er trots op. De cijfers op de weegschaal zijn niet belangrijk. Het is belangrijk hoe je je voelt!

Gezond en Fit

Ik heb een goede conditie. Ga een Strong Viking, Mud Masters of Sister Run niet uit de weg, ook een WOD in de Crossfit box laat ik niet snel liggen! De hardloopschoenen staan ook altijd vlakbij. En ja, ook ik heb wel eens een baal dag of pyama dag.. 😉

Alice graffiti Zwolle
Fotografie Renate Vries, 2019

Ben jij Tough Enough ?

Ik kan je helpen om je gezonder en blijer te voelen.  Durf je het met mij aan om het roer om te gooien en Tough Enough te worden?