Afvallen met een gediplomeerde gewichtsconsulent?

Afvallen

Wil je op een persoonlijke en verantwoorde manier afvallen? Wil je graag een gezondere levensstijl. Ben je klaar met shakes, repen en de voorgeprogrameerde boodschappenlijsten waar je niks van leert. Wilt je nu je leven echt omgooien en er 100% voor gaan? Ik kan je helpen je leven serieus om te gooien.  Door mijn jaren lange eigen ervaring weet ik hoe je met valkuilen om moet gaan en zal ik geen blad voor de mond nemen om jou te vertellen waar het op staat.  Verwacht geen zachte aanpak, maar eerlijk en rechtvaardig! Are you Tough Enough?

Motivatie

Overgewicht

Meer dan de helft van de Nederlanders is te zwaar. De gevolgen van overgewicht zijn bekend, zoals een verhoogd risico op hart en vaatziekten diabetes en een algeheel verminderde kwaliteit van leven.

Anders gaan leven

Om overbodige kilo’s te verliezen, moet je anders gaan leven. Dat kost moeite, maar je krijgt er veel voor terug. Met een goed gewicht zit je lekkerder in je vel. Je voelt je fitter. Je kunt gemakkelijker bewegen, raakt minder snel buiten adem en je hebt minder kans om ziek te worden.

Gewichtsconsulent

Als gewichtsconsulent heb ik

  • altijd gezonde voeding als uitgangspunt
  • adviseer ik naar een gezonder leef- en eetpatroon
  • streef ik naar duurzame gedragsverandering
  • verkoop en adviseer ik geen afslankproducten of maaltijdvervangers
  • werk ik volgens de richtlijnen gezonde voeding
  • jou doel voor ogen, zodat jij met het behaalde doel en meer zelfvertrouwen hier de deur uit gaat

Ik kan je vertellen dat het  de moeite waard is om te investeren in je gezondheid en dat je bij Tough Enough aan het juiste adres bent!

Ben je klaar voor een gezondere leefstijl?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek en we gaan samen ontdekken wat ik voor je kan doen!