Lifestyle Coach

Tough Enough staat voor een gezonde fitte levensstijl die past binnen het hectische leven van vandaag de dag. Graag wil ik je laten zien hoe je simpel, gezond en eerlijk kan eten. Dat een gezonde levensstijl niet veel tijd kost en je ook nog kan afvallen.  Tough Enough biedt ondersteuning bij het maken van gezonde(re) bewuste(re) keuzes.

Het kan erg moeilijk zijn om patronen te doorbreken, zelfs wanneer je precies weet wat er moet veranderen. Als Lifestyle Coach wil ik ( Alice ) je graag helpen in het zoeken naar de voor jou juiste weg door een wirwar aan producten die worden aangeboden. Want zeg nou eerlijk, overal waar je kijkt of leest wordt je overdonderd door informatie.

Als Lifestyle coach kijk ik uiteraard naar je voeding, wat je eet, en naar de verhoudingen. Ik kijk ook naar jou, naar jou leven, je dagelijkse bezigheden en activiteiten, maar maakt je ook bewust van je valkuilen.

Jij staat centraal. Jij bent degene met de wens naar een gebalanceerd leven. Ik kan jou daarbij helpen.

Al jaren ben ik mijn eigen Lifestyle Coach. Sinds 2012 ben ik met een ander oog naar voeding aan het kijken. Wat doet voeding voor mijn lijf, krijg ik last van bepaalde producten of voel ik me er juist goed bij. Niet alleen voeding is belangrijk. Ook is een actief leven belangrijk. Want een mens is niet gebouw om stil te zitten. Actief bezig zijn is goed voor ons lijf en onze hersenen. Maar om actief bezig te kunnen zijn is het belangrijk goed te kijken naar je voeding. Een zak chips is best lekker, maar geeft het ook de voedingswaarde die je lichaam vraagt? Daar kan ik je mee helpen.

Graag wil ik mijn ervaringen van de afgelopen jaren met jou delen. Zodat jij je net zo energiek en fit kan voelen als dat ik dat doe!

  • Wil je patronen doorbreken?
  • Simpel en gezond eten?
  • Afvallen?
  • Een gevarieerd eetpatroon?
  • Advies van een coach die weet hoe het werkt?
  • Controle over je eigen leven?

Mag ik je helpen om voor jou een goede Lifestyle te vinden? Voel je vrij om een afspraak te maken!

graffiti wide
Fotografie Renate Vries, 2019