Onze missie

Druk

We hebben het met zijn allen steeds drukker. We werken, hebben kinderen en willen een sociaal leven. Alsof het niet genoeg is, wil je ook nog tijd voor jezelf. Om tijd te winnen kies je voor gemakkelijke maaltijden die je in een supermarkt koopt of door een bezorger thuis worden gebracht.

Snel met winkelwagen door de supermarkt

Bewegen staat ook op het verlanglijstje. Aan het eind van de dag ben je moe en ben je blij als je even kan zitten. Het is dan moeilijk om nog de motivatie te vinden om nog te gaan sporten. De kilo’s verzamelen zich vrijwillig om je middel.

Gezondheid is de nieuwe rijkdom

De laatste tijd is voeding echt een hype. Goed voor je lichaam zorgen, gezond eten en lekker in je vel zitten. Hoewel het gemakkelijk klinkt zijn mensen vergeten wat goed /gezond voor je lichaam is. Mensen weten niet meer hoe ze gezond moeten eten, omdat je alles tegenwoordig kant-en-klaar verpakt kan kopen.

Vrouw houd een bak met groene vast

Door het opstarten van Tough Enough wil ik mensen laten zien hoe je simpel, gezond en eerlijk kan eten. Dat dit niet veel tijd kost en je ook nog kan afvallen. Ik bied ondersteuning aan bij het maken van gezonde(re) bewuste(re) keuzes.

Tough Enough staat voor een gezonde fitte levensstijl die past binnen het hectisch leven van vandaag de dag. Sta jij stevig genoeg in je schoenen om het roer om te gooien ? Ben jij Tough Enough ?