Mud Masters

Mud Masters

Mud Masters is een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Je waant je voor even de actieheld die je altijd al hebt willen zijn en overwint de meest indrukwekkende obstakels samen met vrienden én onbekenden. Mud Masters leave no one behind! In 2017 komen de Mud Masters genadeloos terug in Biddinghuizen. Tough Enough gaat zaterdag 23 september naar de Mud Masters in Biddinghuizen. Ga je met ons mee naar Biddinghuizen? Are you Tough Enough?

Voordat we onszelf gaan overwinnen, omdat we sterker en Tougher zijn dan we denken gaan we eerst trainen. Jong, oud, dik, dun man of vrouw? Samen werken we in twaalf weken aan de conditie en vaardigheden die je nodig hebt om de Mud Masters te overwinnen.

Wat gaan we doen ?

Uiteraard gaan we hardlopen, joggen en dribbelen om een goede conditie te krijgen. Ook gaan we oefeningen doen met lichaamsgewicht zodat we sterk genoeg worden om de obstakels de baas te kunnen worden.
We gebruiken wat we onderweg tegen komen om ons zelf te transformeren naar een Mud Master, denk aan bankjes, boomtakken, mooie bospaden, asfalt, wellicht een mooie sloot of modder badje om in de stemming te komen…

De training wordt gegeven op maandag en donderdag van 19:00 tot ±20:00 uur in of rondom Steenwijk. Pak niet je mooiste sportkleding of je nieuwste schoenen !

Lijkt het jou leuk om de twaalf weken samen te trainen, en met zijn allen een Mud Master te worden? Lijkt het je leuk om dit traject te starten en wil je meer informatie?

Inschrijfformulier