PowerwalkingClub Steenwijk

Wist je dat Powerwalkingclub Steenwijk ook onderdeel is van Tough Enough?

Sinds 11 oktober van dit jaar is de Powerwalkingclub Steenwijk in beweging!

Met ontzettend veel plezier begeleid ik, Alice een grote groep enthousiaste deelnemers tijdens hun Powerwalk door Steenwijk.

Op maandag avond en donderdag avond maken we de stad onveilig door met een grote groep deelnemers met een fors tempo door Steenwijk de Powerwalken!

De groepen zijn gevarieerd,  man en vouw, ervaren of onervaren. Iedereen sport samen! Door de oefeningen en spelletjes tussendoor houden we het leuk en iedere keer anders.

Afgelopen donderdag hebben we een 7,7 km route afgelegd in iets meer dan een uur! Echt geweldig. de snelheid van deze wandeling tikte zelfs de 6,7 kilometer per uur aan! Echt super!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powerwalken is geen hardlopen, maar snelwandelen.  Een wandel tempo ligt meestal rond de 5 km per uur, met Powerwalken kan je al 7 km per uur halen. Zo snel dat je net niet wilt gaan hardlopen. Een ander bijkomend voordeel is dat je tussen de 400 en de 500 calorieen verbrand. En dat al met een stevige wandeling!

Deze sport is dus ideaal als je niet wilt of kan hardlopen om wat voor reden dan ook!  Op deze manier ben je toch heerlijk in beweging op een verantwoorde manier. Je ontmoet andere mensen en je geniet van de frisse buitenlucht!

Dus, mocht je goede voornemens hebben voor het nieuwe jaar, en je wilt eens een lesje uitproberen?  Een proefles is altijd gratis!

Opgeven kan via de website!