September je was tof !

September

Wat een drukte deze maand bij Tough Enough. Er is veel gebeurt deze maand en daarom is het online ook wat rustiger geweest.

Verhuizen

Allereerst is Tough Enough verhuisd van Steenwijk naar Willemsoord. De lessen zijn gewoon doorgegaan en we hebben geprobeerd om niks te laten merken van de verhuis stress . Wees gerust de trainingslocatie is nog steeds Steenwijk.

Strong SisterRun

Op 2 September was Tough Enough met 5 dames bij de Strong Sister Run in Hellendoorn.  Een 7 kilometer schitterend parcours door de bossen van Nijverdal met 21 obstakels.  De een om overheen te klimmen, de ander om onderdoor de kruipen. Dan weer door de blubber, of door een enorme bult met schuim! Bij sommige obstakels werd de armkracht flink op de proef gesteld en bij weer een ander obstakels je behendigheid.

Strong sister

Wat vooral belangrijk was tijdens deze run was buiten dat het gewoon ontzettend gezellig was, dat teamwork voorop stond! En dat deed het zeer zeker!

 

Voor velen was dit de eerste obstakel run die ze deden.  Ik heb tijdens deze run alleen maar grote glimlachen op de gezichten gezien. Geen van allen had spijt van deze run!

eind foto strong sister run

Trots om daar met jullie aan te mogen deelnemen!

Volgend jaar weer? 😉

Modder sloot

Nieuwe attributen

Tussen alle bedrijven door proberen we de trainingen zo afwisselend mogelijk te maken zodat de deelnemers van de bootcamp steeds weer opnieuw gestimuleerd worden om nieuwe dingen te doen.

Wat dus betekend dat we zo nu en dan een investering doen in nieuwe attributen.

Nieuwe atributten

Met deze nieuwe spulletjes kunnen we de trainingen nog uitdagender maken!

Mudmasters Biddinghuizen

mudmasters

 

Op Zaterdag 23 September waren we in Biddinghuizen om deel te nemen aan de Mudmasters. Een 12 kilometer run door het  recreatiegebied van Biddinghuizen.

Een run met heel veel modder, veel water uitdagende obstakels! Het weer was schitterend en het water al goed koud 😉 Maar dat mocht de pret niet drukken!

Het biertje aan het einde van de run was een welkome finish!

Super gedaan allemaal!Finisher foto

Nieuwe deelnemers

Tot onze grote vreugde groeien onze bootcamp groepen nog steeds! Deze maand mogen we weer een aantal nieuwe bikkels verwelkomen die zich hebben aangesloten bij de ontzettend leuke groepen!

Wij halen ontzettend veel energie uit het geven van onze lessen. Jullie enthousiasme en doorzettingsvermogen maakt het een feestje om er voor jullie te zijn.

We zijn ook ontzettend trots om te zien hoe jullie vooruit gaan met de trainingen. Jullie worden zichtbaar sterker, fitter en jullie uithoudingsvermogen gaat met sprongen vooruit!

Doordat we soms trainen met attributen zijn we in deze donkere maanden wel gebonden aan een aantal vaste locaties in Steenwijk. We willen jullie goed kunnen zien en trainen we dus bij verlichte locaties.

Nieuwe opleiding

Omdat we ons bij Tough Enough willen blijven ontwikkelen gaat Alice weer een dagje de schoolbanken in. Begin December gaat Alice de curcus zwanger en fit volgen.

We willen graag zou breed mogelijk aanbieden, zodat zwangere deelnemers tijdens zwangerschap in shape blijven, maar vooral na de zwangerschap weer lekker in hun vel komen te zitten en op een veilige manier kunnen trainen.

zwanger en fit