Slimmer afvallen met Tough Enough

Slimmer afvallen

‘Slimmer afvallen’ is jouw programma als je écht wat gewicht kwijt wil. Je gaat niet op dieet, maar je gaat leren wat gezonde voeding is en voor jou doet. Je laat voeding voor jou werken door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het  bedoeld is.

 

Slimmer afvallen

Eigen ervaring

Zelf ben ik eind februari 2019 zelf gestart met het volgen ‘Slimmer afvallen’ van Body Support. Ik deed dit om te ervaren wat ‘Slimmer afvallen’ van Body Support is en om voor mezelf te zien of het werkt zoals er beweerd wordt!
Ik kan je vertellen, het werkt! In de eerste week was ik al 2,8 kilo kwijt, iedere daarop volgende week gaf de weegschaal steeds 1,1 kilo minder aan. Ongelofelijk, gewoon met het eten van alledaagse voedingsproducten.  Denk aan brood, kwark, crackers, fruit, aardappels, rijst en pasta.
Na tien weken was ik 9 kilo kwijt !

 

Alice juli 2018
Voor body support
Alice april 2019
Na body support

Wat is anders?

‘Slimmer afvallen’ is geen dieet. Het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.  Iedere week krijg je een, voor jou op maat gemaakt, eetschema dat bestaat uit 7 dagmenu’s. Daarnaast ontvang je ook een boodschappenlijst, zodat je weet welke en hoeveel boodschappen je moet halen.  Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen in de vorm van shakes, maaltijdrepen, etc.
Lust je iets wat op het dagmenu staat niet ? Naast het eetschema en de boodschappenlijst krijg je van ons ook nog eens een vervangingslijst ! Met behulp van de vervangingslijst kun je iets wat je écht niet lust vervangen door iets wat je wel lekker vind.
Je gebruikt voeding uit de supermarkt

#MAARHOEDAN?!

Om jou te helpen met de kilo’s die je kwijt wilt, staan Roy en ik voor jou klaar! Gewoon in de gemoedelijke sfeer bij ons thuis aan de keukentafel in Willemsoord. We plannen vaste tijden en dagen om te wegen en zijn een luisterend oor voor al jouw vragen! Ons doel is om jou te helpen je streefgewicht te behalen met het eten van verantwoorde producten en de juiste hoeveelheden.
Wat krijg je tijdens een ‘Slimmer afvallen’ traject,
– Intake gesprek
– Wekelijkse meting
– Elke week een eetschema en boodschappenlijstje special voor jou
– Vervangingslijst voor producten die je niet lust
– Begeleiding voor gecertificeerde coaches

 

Wil je dit traject samen met je partner, vriend, vriendin, buurvrouw of buurman gaan doen? Goed plan! Zo heb je steun aan elkaar en kun je elkaar extra motiveren!

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Mail naar alice@tough-enough.nl voor al jouw vragen en voor de prijzen van de trajecten!

 

Hopelijk tot snel! En.. wacht niet te lang.. de zomervakantie staat zo voor de deur!
slimmer afvallenTough Enough