Tough Enough gaat door in de zomervakantie

Bij Tough Enough kun je in de zomer vakantie gewoon doorsporten.

Geen zomerstop bij ons!

Ook in de vakantie ben je bij ons aan het goede adres als je wilt bootcampen, je lekker in het zweet wilt werken, en je lijf wilt trainen. Zodat je je voorgenomen doel gewoon kunt doorzetten. Of je nu in September een hardloop wedstrijd hebt staan of dat je mee gaat doen aan de Mudmasters in Biddinghuizen.  Of zoals een aantal dames uit de bootcamp groep de Strong Sisterrun gaat doen. Wij helpen je om sterker, fitter en conditioneel beter te worden en te blijven ! Wat is er niet heerlijker dan buiten trainen, de wind in je haar, zand aan je handen en kleding, en een zonnetje op je gezicht.

 

Alice

Op maandag en woensdag zijn er groepen in Steenwijk waar je je bij aan kan sluiten. Deze dames en heren zijn al een paar weken onderweg.  Maar het is geen probleem om je hier bij aan te sluiten. Of je nu een beginnende sporter bent of een sporter die al wat gewend is.  Iedereen is welkom!

Heb je zin in een proefles? Geef je op via [email protected]  De eerste les is gratis.

Gewichtsconsulentie

Ook de gewichtsconsulentie gaat gewoon door.  Wil je juist in de zomermaanden starten met je doel? Of wil je in September starten ? Het kan allemaal.

Alice is gediplomeerd gewichtsconsulente, en kent de klappen van de zweep. Een afval traject is lastig en zwaar. Je moet sterk in je schoenen staan om je doel te bereiken. Alles op alles zetten. Maar met de juiste in stelling is alles mogelijk.  Alice zal je bijstaan, en je ondersteunen totdat je doel bereikt is. Hoewel ik je begeleid in de traject naar je doel, zul je het meeste zelf doen. Ik maak geen voorgeprogrameerd boodschappen lijstje voor je, maar geef je de handvaten om in het dagelijks leven de juiste beslissing te nemen. Van een voorgeprogrameert lijstje leer je niks..

Durf je het aan? Durf je voor je doel te gaan? Je leven nu echt te veranderen?

Mail dan naar [email protected]
vallen en opstaan