Tough Sister

Sisters

Samen met een groep dames twaalf weken lang twee keer per week trainen voor de Strong SisterRun in Hellendoorn! Op zaterdag 2 September gaan we met z’n allen de modderige Hippinez strijd aan. Samen overwinnen we 7 km en 21 obstakels !

Voordat we onszelf gaan overwinnen, omdat we sterker en Tougher zijn dan we denken gaan we eerst trainen. Jong, oud, dik of dun ? Samen werken we in twaalf weken aan de conditie en vaardigheden die je nodig hebt om de Strong SisterRun te overwinnen.

Wat gaan we doen ?

Uiteraard gaan we hardlopen, joggen en dribbelen om een goede conditie te krijgen. Ook gaan we oefeningen doen met lichaamsgewicht zodat we sterk genoeg worden om de obstakels de baas te kunnen worden.
We gebruiken wat we onderweg tegen komen om ons zelf te transformeren naar een Tough Sister, denk aan bankjes, boomtakken, mooie bospaden, asfalt, wellicht een mooie sloot of modder badje om in de stemming te komen…

De training wordt gegeven op maandag en donderdag van 19:00 tot ±20:00 uur in of rondom Steenwijk. Pak niet je mooiste sportsetje of je nieuwste schoenen !

Lijkt het jou leuk om de twaalf weken samen te trainen en met zijn allen een Tough Sister te worden? Lijkt het je leuk om dit traject te starten en wil je meer informatie?

Inschrijfformulier