Voor alle dames..

Sport BH..

We hebben hem tijdens het sporten allemaal nodig. De een heeft een mini versie, een ander zoals ik.. een halve parachute. Hoewel je er een veilig landing mee zou kunnen maken is het natuurlijk wel de kunst om een goede aan te schaffen. Maar waarom is een goede sport bh zo belangrijk ?

Waarom een goede sport BH

Tijdens het sporten is het dragen van een goede sport BH heel erg belangrijk. Doordat je veel beweegt tijdens het sporten worden je borsten extra belast. Dit geldt voor borsten van alle maten, maar vooral bij vrouwen met grotere cupmaten kan het veel last veroorzaken.

Een goede sport BH absorbeert zo’n 75-80 procent van de door het sporten ontstane schokken. Ter vergelijking: een normale BH absorbeert slechts 35-40 procent. Goede sport BH’s zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat snel vocht afvoert. Daarnaast heeft een goede sport BH brede bandjes gemaakt van een zacht materiaal voor extra comfort.

Draag je geen goede sport BH tijdens het sporten? Dan kun je sneller last krijgen van nek- en rugpijn en kan het borstweefsel permanente schade oplopen. Dit leidt op de lange termijn tot verlies van stevigheid en vorm.

Goed bedeeld

Als je gezegend bent met een beste voorgevel is mijn advies om naar een speciaal zaak te gaan. Deze dames zijn opgeleid in het geven van het juiste advies. sport bh

Poems Bodywear

Zelf ga ik altijd naar de dames van Poems Bodywear in Wolvega. Zij hebben een zeer fijn merk sport bh die goede ondersteuning bied. Daarnaast geven ze goed advies en hebben ze een gezellige winkel met veel mooie lingerie.

Ik kies voor de Anita Air Control Deltapad sport BH.  In deze BH kan ik vrij bewegen en kan ik met een gerust hard doen wat ik moet en wil doen!  Zodat ik tijdens de Bootcamp en de Crossfit die ik uitoefenen de juiste ondersteuning krijgt.

Nee, ik krijg geen korting en heb geen aandelen. Ik wil alleen het belang van een goede sport BH laten weten.

Keep them up !