December

O wat een jaar..

Aan het eind van het jaar ga je vaak terug denken aan het jaar wat je achter je gaat laten.

Heb ik alles gedaan wat ik wilde doen? Ben ik tevreden over de dingen die ik wilde doen? Heb ik alles er uit gehaald? Had het anders gekund?New beginnings

Tough Enough

Roy en ik kijken terug op een heel druk, hectische en bomvol 2017. Niet alleen op zakelijk gebied maar ook privé. Het is het jaar waarin we na drie lange jaren ons huis verkochten en een schitterend huis weer kochten. Het is ook het  jaar waarin Tough Enough geboren werd. Op 1 mei was het zover met de Meet & Greet! Wie had kunnen denken dat Tough Enough bootcamp zo populair zou worden.

2018

2018

 

Maar even naar het aankomende nieuwe jaar!

Wat ga ik in 2018 doen? Ga je dingen anders doen? Heb je een doel? Een goed voornemen? Wil je fitter worden? Gewicht verliezen?

Roy en ik hebben de sportieve lijst klaar voor 2018! Wij weten wat we willen doen! En dat betekend dat de motivatie AAN is als het nieuwe jaar start! Klaar om te spetteren! Zweet is eigenlijk glitter toch ?  Hoe is het met jullie sportieve lijst? Is hij klaar? Of zie je wel wat er op je pad komt?

Roy en ik starten het nieuwe jaar met cursus voor ons beiden. Zo kunnen we jullie nog meer uitdagingen bieden met de bootcamp!

Ook zijn we gevraagd door het Beweegteam Steenwijkerland om vanaf 25 januari hardlooptraining en bootcamp te gaan verzorgen in Scheerwolde. Wat een ontzettend leuke kans! Eens kijken of we Scheerwolde in beweging kunnen krijgen!

En zo begint bijna het nieuwe jaar… veel uitdagingen en sportiviteit! We hebben er zin in!

Bootcampers

We willen ons ook nog even richten op onze bootcampers, want zonder jullie is Tough Enough niet geworden wat het nu is.

De maandagavond bevat net als de woensdagavond toppers van het eerste uur! Ook de nieuwe mensen hebben een enorme hoeveelheid doorzettingsvermogen!  Vaak komt de vraag, mag ik iemand meenemen? Natuurlijk mag dat !

Beiden avonden zijn jullie allen fanatiek bezig om je conditie te verbeteren, sterker te worden en jullie uithoudingsvermogen te vergroten! Dit doen jullie met veel plezier, zo is van jullie gezichten af te lezen.  Er wordt wel gemopperd over spierpijn.. Maar hè, je moet er wat voor over hebben! En spierpijn hoort erbij. Gewoon ervaren en weer door!

bedankt

Zo aan het einde van het jaar hebben we weer zin om 8 en 10 januari weer te starten met de lessen. Jullie nieuwe uitdagingen geven, jullie pushen tot de max en net dat beetje meer uit jullie te halen wat jullie niet wisten dat je dat in je had! Dat is wat we willen!

Wij hebben enorm genoten van het lesgeven en van jullie enthousiasme! Soms gooit het weer roet in het eten, soms was het 30 graden, of regende het pijpestelen.  Of er lag een dik pak sneeuw! Veel van deze weersomstandigheden maakte het zwaar voor jullie om te trainen, maar jullie laten je niet kennen. Al moet je met modderige en kletsnatte kleding naar huis!

Bedankt voor jullie inzet, enthousiasme, jullie zweet, de geweldige WhatsApp berichten, de gezelligheid en lach! Maar ook de positieve feedback, want er is altijd ruimte voor verbetering.

Zoals het er nu voor staat is de woensdagavond nagenoeg vol. We denken er serieus over om er nog een avond bij te pakken.

Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan de bootcamp? Dan ben je heel welkom! Bootcamp klinkt heel streng en eng, maar dat is het zeker niet.  Bootcamp is voor iedereen!  Geloof me.. Iedereen kan het.. Je moet alleen Tough Enough willen zijn!

Zien we je volgend jaar ook?

Fijne jaarwisseling !

 

Roy en Alice