Wanneer kun je trainen bij Tough Enough?

 

Tough Enough bootcamp tijden!

Op maandag, dinsdag en woensdag kun je om 19.30 uur je een uur uitleven tijdens de bootcamp!

Alles komt aan bod!  Kracht, cardio, uithoudingsvermogen.  Alles om Tough Enough te worden!

Ook hebben wij op vrijdagochtend een bootcamp uur, deze start om 8.45 uur, lekker begin van je weekend!  Op de 1e zondag van de maand kun je bij ons ook genieten van een sportief uurtje! 9.30 uur staan wij voor je klaar! Zin in een proefles? Geef je op!

Ben jij klaar om Tough Enough te worden?

www.tough-enough.nl 

Tough Enough

Powerwalkingclub Steenwijk

Powerwalkingclub Steenwijk is onderdeel van Tough Enough!

Wil je niet of kun je niet bootcampen of hardlopen dan is Powerwalking wat voor jou!

De temperatuur wordt aangenamer, de avonden lichter, mooi moment om jezelf op te geven voor een uurtje Powerwalken! Op maandag en donderdag avond begeleid ik jou graag om je fitter en energieker te laten voelen! Zie je dit zitten, geef je dan op voor een proefles!

Voor meer informatie over Powerwalking, kijk op www.powerwalkingclub.com of www.tough-enough.nl

 

Powerwalkingclub Steenwijk

 

Klets natte Tough Enough bootcamp les!

Bij Tough Enough laten we ons niet stoppen door wat nattigheid!
Natter 💦 was bijna niet mogelijk op de eerste zondag van de maand! Bootcamp! Dit keer leger stijl!
11 Tough Enough deelnemers door de modder! Bikkels 💪

Op iedere eerste zondag van de maand organiseert Tough Enough een bootcamp uur. Iedere keer anders, en uitdagend! Wil jij Tough Enough worden, geef je dan op voor een proefles!

Voor meer lestijden check onze website! www.tough-enough.nl

zondag bootcamp
Processed with MOLDIV

 

December

En zo is het alweer Januari ! Een heel vers nieuw jaar staat voor de deur.

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Dat het maar een heel mooi sportief jaar mag worden! nieuw jaar

 

Ik kijk nog heel even terug op de afgelopen maand. De laatste maand van het jaar is altijd een beetje een lastige. Veel mensen hebben geen zin meer, zijn moe en hikken tegen een uurtje sport aan omdat ze al heel veel afspraken hebben in de laatste maand van het jaar.

Er zijn veel borrels en andere verplichtingen. Dan moet je een keuze maken, anders ga je over je grenzen.

Toch kijken wij terug op een geslaagde December! Het was de maand dat we de kerstborrel hebben gehouden. Voor het eerst niet vanuit de kofferbak van de auto, waar voorheen altijd de warme chocolademelk en het kerstbrood uitgeserveerd werd. Maar dit keer hadden we een heuse toffe locatie. We mochten de geweldige ruimte van 123pelletkachels gebruiken. Een geweldige ruimte voor ons feestje. De chocolade melk met slagroom en de warme gluwein vloeide rijkelijk, maar ook de lekkere koekjes en de chocolaatjes vonden gretig aftrek! Het was er lekker warm door de schitterende pelletkachels en op de achtergrond klonk een gezellig muziekje!

Het was een toffe avond. Een waarin we onze deelnemers in ‘gewone’ kleding zagen, en het eens over wat anders hadden dan bootcamp of powerwalking!

Kortom geslaagd!

De afgelopen weken hebben wij genoten van een paar vrije weken. Vanaf 7 januari gaan we weer volle kracht vooruit!

Vanaf nieuwjaarsdag is Steenwijk bedolven onder flyers van Tough Enough! Veel van onze deelnemers hebben hun eigen wijken voor hun rekening genomen en wij hebben met zijn tweeën de overige flyers bezorgt! We hebben er inmiddels 40 kilometer opzitten en zijn op veel, voor ons, nieuwe plekken in Steenwijk geweest!

Inmiddels heb ik al wat mailtjes van geïnteresseerden mogen beantwoorden. Leuk! flyers

Wij gaan voor een heel tof en sportief nieuwjaar! Met veel uitdagingen, energie, fitte en energieke deelnemers en leuke evenementen voor Tough Enough!

Sport je met ons mee?

 

 

 

New year, new beginnings

Nieuw jaar, en dus nieuwe kansen! Sportief beginnen? En jezelf uitdagen?

Start 2019 dan goed en kom bootcampen!

Bijna iedere avond van de week kun je bij Tough Enough les volgen.

Beginners en gevorderden sporten gezamelijk, ieder op zijn eigen niveau! En nee, je hoeft geen conditie te hebben om te kunnen bootcampen!

Wij helpen je die goede conditie te bereiken!  Heb je doorzettingsvermogen vermogen en wil je avonds genieten van de frisse buitenlucht en een grote groep mensen! Meld je aan! Je eerste les is gratis! Aanmelden kan via alice@tough-enough.nl

Voor meer informatie kijk op de website!

 

PowerwalkingClub Steenwijk

Wist je dat Powerwalkingclub Steenwijk ook onderdeel is van Tough Enough?

Sinds 11 oktober van dit jaar is de Powerwalkingclub Steenwijk in beweging!

Met ontzettend veel plezier begeleid ik, Alice een grote groep enthousiaste deelnemers tijdens hun Powerwalk door Steenwijk.

Op maandag avond en donderdag avond maken we de stad onveilig door met een grote groep deelnemers met een fors tempo door Steenwijk de Powerwalken!

De groepen zijn gevarieerd,  man en vouw, ervaren of onervaren. Iedereen sport samen! Door de oefeningen en spelletjes tussendoor houden we het leuk en iedere keer anders.

Afgelopen donderdag hebben we een 7,7 km route afgelegd in iets meer dan een uur! Echt geweldig. de snelheid van deze wandeling tikte zelfs de 6,7 kilometer per uur aan! Echt super!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powerwalken is geen hardlopen, maar snelwandelen.  Een wandel tempo ligt meestal rond de 5 km per uur, met Powerwalken kan je al 7 km per uur halen. Zo snel dat je net niet wilt gaan hardlopen. Een ander bijkomend voordeel is dat je tussen de 400 en de 500 calorieen verbrand. En dat al met een stevige wandeling!

Deze sport is dus ideaal als je niet wilt of kan hardlopen om wat voor reden dan ook!  Op deze manier ben je toch heerlijk in beweging op een verantwoorde manier. Je ontmoet andere mensen en je geniet van de frisse buitenlucht!

Dus, mocht je goede voornemens hebben voor het nieuwe jaar, en je wilt eens een lesje uitproberen?  Een proefles is altijd gratis!

Opgeven kan via de website!

 

 

Waarom regelmatig sporten goed voor je is!

 

Sporten verhoogt je stofwisseling!

1: Wie regelmatig sport verhoogt zijn stofwisseling. Dit komt doordat een fit lichaam meer calorieën verbruikt in dan een lichaam dat niet in vorm is.

Door te sporten verminder je vetweefsel en creëer je spierweefsel. Hoe meer spierweefsel je hebt, des te sneller je stofwisseling wordt. En een snelle stofwisseling betekent dat je makkelijker op gewicht blijft.

2: Je kunt meer eten als je vaker sport

Als je regelmatig sport kun je meer eten zonder dat je ervan aankomt.

Sporten is een geweldige manier om gezond te worden en te balansen na een ongezonde dag. Of om juist ruimte te creëren voor bijvoorbeeld een feestmaal. Trek nou niet gelijk na je workout een zak chip uit de kast. We hebben het hier over gezond eten!

3: Sporten houdt je lichaam soepel

Vooral als je een kantoorbaan hebt en dus veel zit kan sporten erg goed zijn voor je flexibiliteit. Tijdens het sporten gebruik je je lijf op een andere manier en voorkom je dus allerlei problemen met je gewrichten en je spieren.

4: Je slaapt beter

Je nachtrust verbetert wanneer je overdag fysiek bezig bent geweest. Je kunt heel moe zijn van een dag werken op kantoor, omdat je de hele dag bezig bent geweest met mentale uitdagingen. Je lijf is echter lang niet zo moe, en daarom kan het lastig zijn om de slaap te vatten.

Als je op dit moment niet zo stevig slaapt als je ooit deed, en je weet dat je te weinig sport, kan het goed zijn om vaker te gaan sporten. Maak je lijf maar lekker moe, dan slaap je dieper en veel vaster en krijg je een betere nachtrust.

5.: Voert stresshormonen af

Als je last hebt van een constant stressgevoel is sporten een goede manier om meer rust te vinden. Tijdens het sporten worden stresshormonen namelijk afgevoerd. Je voelt je meer ontspannen en lichter na een uurtje flink sporten.

Sterker nog, na ongeveer een halfuur sporten komt er in je lichaam een stofje vrij waardoor je je gelukkig gaat voelen. Een gevoel wat je juist in stressvolle periodes goed kunt gebruiken.

6: Sporten is gezond – je voelt je sterker en fitter

Wie vaak sport zit lekkerder in zijn vel. Door te sporten word je gezonder, krijg je meer kracht, meer longcapaciteit, meer conditie en meer energie. Je staat steviger in het leven en voelt je sterk en fit.

Het kan heel goed zijn dat je je alles behalve fit voelt als je net begint met sporten. Wanneer je lichaam echter gewend begint te raken aan je sportschema zul je merken dat de beweging je ontzettend goed doet!

7: Je maakt je even los van het dagelijkse leven

Sport is voor veel mensen een manier om even te ontsnappen aan de realiteit. Het is lichamelijk gezond, maar ook geestelijk merk je veel voordelen.

Wanneer je sport samen met anderen merk je al snel dat het sporten een leuke sociale beleving wordt. Je combineert dan je sociale leven met werken aan je gezondheid en dat is heel slim! Ook is het heerlijk om bijvoorbeeld te sporten in de natuur en de frisse buitenlucht!

Hoe vaak zou ik moeten sporten?

Om in vorm te blijven zouden de meeste mensen zo’n 2 tot 3 keer per week minimaal een uur moeten sporten. Je moet hierbij denken aan activiteiten die echt je hartslag verhogen.

Door met regelmaat te sporten blijft niet alleen je lijf in vorm, maar profiteer je ook optimaal van alle andere voordelen die sport te bieden heeft. Je voelt je in het dagelijks leven rustiger, gelukkiger en simpelweg fitter.

Mogen wij van Tough Enough jou helpen je fitter en gezonder te laten voelen? Onze les tijden zorgen voor regelmaat in jou sport ritme!

Je kan bij ons sporten op de volgende tijden en dagen:

Maandag 19.00 tot 20.00 uur (bootcamp)

Maandag 20.15 tot 21.15 uur (powerwalking)

Dinsdag   19.30 tot 20.30 uur (bootcamp)

Woensdag 19.30 tot 20.30 uur (bootcamp)

Donderdag 19.30 tot 20.30 uur (powerwalking)

Vrijdag 8.45 tot 9.45 uur (bootcamp)

Vrijdag 19.30 tot 20.30 uur (bootcamp)

Een proefles is altijd gratis!Tough Enough

Bootcamp van Tough Enough

Bootcamp? Wat is het eigenlijk?

Bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder begeleiding van een opgeleide en gemotiveerde coach. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groeptrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sport je intenser dan je individueel zouden doen, zodat het de efficiëntie van de training verhoogt.

Tough Enough

Wist je dat we van Tough Enough al bijna anderhalf jaar bootcamp verzorgen in Steenwijk.  Velen hebben al de stap durven nemen en zijn de uitdaging aangegaan door een proefles te komen volgen. Van jong tot een beetje belegen al velen hebben de weg naar Tough Enough gevonden!

Bootcamp is niet eng en is echt voor iedereen, voor zowel de getrainde sporten als een startende sporter. Alle niveaus sporten bij ons samen en iedereen traint op zijn eigen niveau!

Wat train je tijdens de bootcamp?

We trainen kracht, conditie en uithoudingsvermogen in één les. Soms gebruiken we attributen zoals kettlebells, een battlerope, touwtje spring touwen, dumbells en nog veel meer! Soms doen we een workout in spel vorm je kan het zo gek niet bedenken. En soms trainen we op lichaamsgewicht. Net zo effectief en leuk ! Dumbells

Wij van Tough Enough zorgen ervoor dat iedere les anders is en uitdagend. Wil je meer? Dan kan dat! Wil je gewoon lekker trainen en in shape komen? Ook geen probleem. Je traint op verschillende locaties in Steenwijk in groepen die niet groter zijn dan maximaal twaalf personen. Zo zorgen wij dat er aandacht is voor iedereen, want persoonlijk contact is ook belangrijk. Je bent bij ons geen nummer!Bootcamp groep op de woldberg

Wij beloven dat je na een aantal weken trainen al echt vooruitgang ziet en voelt. Je zal je fitter voelen, en je zit lekkerder in je vel omdat je aan zelf werkt! En dat verdien je ook. Even een uur lekker zweten, hard werken en plezier maken in een groep.

We hebben de afgelopen tijd onze lestijden flink uitgebreid!

Maandag: 19:00 – 20:00 uur

Dinsdag:  19:30 – 20:30 uur

Woensdag : 19:30 – 20:30 uur

Vrijdag: 8:30 – 9:30 uur en 19:30 – 20:30 uur

Wil je een keer een proefles komen doen, dan ben je van harte welkom. Je kan je eenvoudig aanmelden via de website voor een van onze lessen.  Zien we je snel?

Tough Enough logo