Tough Enough-ers aan het woord

Andre Gritter, 59, jaar, Tough Enough lid sinds februari 2019

1: Waarom heb je gekozen voor Tough Enough?

Altijd veel gesport hebbend, was ik even een paar jaar wat ingezakt en kwam ik niet verder dan af en toe een rondje hardlopen om de conditie enigszins op peil te houden. Het werd (vond ik) tijd om weer eens wat gerichter aan de bak te gaan qua sport. Mijn vrouw was gestart met Powerwalken bij Tough Enough en wist me te vertellen dat ze bij Tough Enough ook Bootcamplessen verzorgden. Leek me wel wat om te proberen.

Van daar af ging het snel, want voor ik er erg in had was ik door haar, in overleg met Alice, ingeschreven voor een proefles. Het vermoeden bestaat bij mij dat mijn vrouw het ook tijd vond dat ik weer aan de bak moest. Lang verhaal kort: heb een proefles gedaan/ondergaan en ben niet meer weggegaan. 

 

2: Wat vind je fijn aan de bootcamplessen?

Ik ben wat minder een type die zichzelf in een sportschool rond allerlei fitnessapparatuur vouwt om één specifiek spiertje te trainen. Buiten bezig zijn met je eigen lijf als fitnessapparaat, met een stel anderen, ongeacht de weersomstandigheden, ligt me meer. Hoewel de eerlijkheid me gebiedt te zeggen dat wanneer het klettert van de regen ik niet altijd even hard sta te trappelen om te gaan. Maar ben je eenmaal bezig, dan maakt die regen ook niet meer uit. Gelukkig verkeer je dan in gezelschap van een stel mensen die er net zo over denken.

De combinatie van kracht en cardio bij bootcamp zorgt dat je bij alle spiergroepen spierpijn kunt ervaren. Zeker in het begin kwamen bij mij een aantal vergeten spiergroepen aan de oppervlakte. De aanwijzingen binnen de lessen kunnen niet anders dan goed zijn, want die zorgen ervoor dat de intensiteit bij de oefeningen nog zodanig opgeschroefd kan worden dat die spierpijn gegarandeerd kan (blijven) worden. Leuke bijkomstigheid vind ik dat iedereen lekker op eigen niveau aan het sporten is, geen gedoe met prestatiedwang, het blijft motiveren op een leuke manier. 

3. Wat is jouw motivatie?

Een zich ontwikkelend zwembandje was een zeker teken dat ik qua sportintensiteit een beetje aan het inzakken was, die had ik nooit gehad en dat was toch een beetje mijn eer te na. Mijn algemene conditie was ook op een peil beland waar ik het voor mijn doen een tikkeltje onder de maat vond komen. Volgens de statistieken val ik inmiddels ruim binnen de categorie ‘middelbare leeftijd’, dan kun je twee dingen doen: of er aan toegeven of niet. Ik heb gekozen voor het laatste, je bent zo jong als je je voelt per slot. En de grootste beloning is dan dat je je conditie weer voelt toenemen, je fitheid voelt groeien, dat je grenzen weer steeds verder opgeschoven worden. 

 

4. Welke oefeningen vind je leuk? Welke echt verschrikkelijk? 

Tsja. Echte voorkeuren voor oefeningen heb ik niet, of het moet zijn dat er voor mij een aantal onder de categorie ‘even een beetje bijkomen’ vallen. Die gaan me relatief gemakkelijk af en zijn zeer welkom na oefeningen als burpees/seal burpees. Vooral in het begin was na burpees in de tientallen redelijk gesloopt. Inmiddels kan ik ze redelijk doseren, maar vallen ze zeker nog niet onder mijn topfavorieten. Soms kan de combinatie ook redelijk slopend zijn: normaal gesproken gaat de NS-brug op en af me redelijk vlot af, squats ook, maar na enige tientallen squats (die altijd dieper kunnen) diezelfde NS-brug op werkt te zwaartekracht behoorlijk tegen. 

 

5. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik kan mij rustig een hele dagen verliezen in een boek, waarbij ik amper van mijn plaats kom, maar kan dat gelukkig compenseren met een hoop buitensportactiviteiten. Kamperend op pad met de rugzak heeft langzamerhand wat meer plaats gemaakt voor fietskamperen, dat doe ik op het moment het meest.

Als gezin hebben we ook altijd gekampeerd en kamperen we nog veel. Ik heb het geluk in het onderwijs te werken, met een ruime zomervakantie. Gaan we dan als gezin bijvoorbeeld kamperen in Oostenrijk, dan fiets ik daar naartoe en mik ik het zo uit dat ik daar op dezelfde dag aankom als de rest van het gezin. Of ik fiets terug uit Zuid-Frankrijk. Ik zie wel waar ik uitkom en hoever ik fiets op een dag, alle vrijheid, heerlijk. Afgelopen zomer heb ik met de oudste dochter de Tour du Mont Blanc gelopen, kon allemaal net binnen het coronagebeuren. Rugzak op, tentje mee en gaan. Het eerste woordje wat deze dochter sprak was ’tent’. Niet papa, of mama, maar tent. Zegt wel genoeg denk ik. 

6. Waarom vind je buiten sporten zo leuk/fijn?

Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn, heb ook altijd veel gereisd. Te voet of op de fiets zie je het meest, heb je de leukste ontmoetingen. Hardlopen op de een of andere tredmolen zie ik dan ook helemaal niet voor me. Dat komt niet eens in me op. Door al het buitensporten geloof ik niet zo in slecht weer, hooguit in slechte kleding. Beetje zwart-wit, maar je kunt je kleden op het weer, sporten tussen vier muren is gewoon niet mijn ding. 

Tough Enough-ers aan het woord

Petty Shoemaker- 45 jaar- lid sinds september 2017

Waarom heb je gekozen voor Tough Enough?

Naast het hardlopen was ik opzoek na een andere sport. Na bootcamp verhalen van een collega was ik wel nieuwsgierig geworden en heb mij aangemeld voor een proefles . Ondanks de spierpijn na de eerste les heb ik mij gelijk aangemeld. Ik vind heerlijk om in de buitenlucht te sporten, weer of geen weer. Het sporten in groepsverband vind ik ook leuk, volgens Roy is het soms een theekransjes. Alice en Roy verzinnen elke week andere oefening waardoor geen een week hetzelfde is. De ene week gaat het mij makkelijker af dan de andere week.

Wat is jou motivatie?

Mijn motivatie is om steeds sterker te worden bij verschillende oefening. Dit zal mij niet bij alle oefeningen lukken. De challenge van 2019 vond ik daar een goed voorbeeld van. Het een was een combinatie challenge van kracht en cardio. Om de 12 weken werd de challenge afgenomen en kon kijken of ik mij zelf had verbeterd.

Welke oefeningen vind je leuk? en welke vind je echt verschrikkelijk?

Ik vind heel veel oefeningen leuk maar de slee springt er dan toch tussenuit. Circuit is ook leuk vanwege de verschillende oefeningen. Burpees vind ik verschrikkelijk omdat het mij niet zo goed afgaat, ik krijg last van de knieën.  Rekken en strekken sla ik het liefst ook over, ben niet lenig genoeg. 🙂

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Hardlopen, afspreken met vrienden , koken met vrienden, terrasje pakken, lekker thuis relaxen, spelletjes spelen, of gewoon lekker bankhangen.

Mis je de bootcamp op dit moment?

Ik kijk er erg naar uit dat wij weer mogen bootcampen. In deze tijd mis ik het helemaal, het is ook een stukje ontspanning.

 

 

Tough Enough-ers aan het woord

Pieter Brouwer-65 jaar- lid sinds augustus 2020
Powerwalkingclub Steenwijk onderdeel van Tough Enough sinds 2017

Waarom heb je gekozen voor de Powerwalkingclub Steenwijk?

Ik zocht een groepsles in de buitenlucht. Tijdens hardlopen kreeg ik steeds vaker last van spieren en gewrichten. Via een vriend (Tom) kwam ik in contact met Powerwalkingclub Steenwijk. Goed bereikbaar, enthousiaste begeleiding, telkens weer een ander traject en minder belastend voor de spieren en gewrichten. 
 
Wat vind je fijn aan de Powerwalk lessen?
 
Afwisselend. Niet alleen powerwalking, maar ook verschillende oefeningen tussendoor.
 
Wat is jou motivatie?
 
Vooral intensief sporten in de buitenlucht met een groep zonder al te veel kans op overbelasting.
 
 Welke oefeningen vind je leuk? en welke vind je echt verschrikkelijk?
 
Eigenlijk vind ik alle oefeningen leuk, ofschoon ik sommige oefeningen lastig vind (1 minuut bovenbeenspieren continu zwaar belasten). Ook al is het zwaar, gewoon doorgaan, je doet het voor jezelf.
 
Wat doe je graag in je vrije tijd?
 
Lezen, knutselen met programmeerbare elektronica, wandelen, fietsen, buiten sporten, op stap gaan met de caravan en koken en bakken.
 
 

Waarom vind je buiten sporten zo leuk\fijn?

Buiten sporten is veel afwisselender en het is gewoon veel prettiger in de buitenlucht te zijn. Alleen als het glad is of als het onweert sport ik niet buiten. 
 

Tough Enough-ers aan het woord

Albert Vaartjes-65 jaar- lid sinds september 2018- (pre corona foto)

Waarom heb je gekozen voor de Powerwalkingclub Steenwijk?

Via mijn vrouw ben ik bij Powerwalkingclub Steenwijk gekomen , zij was op bootcamp, die ook gegeven wordt door Tough Enough.

Wat vind je fijn aan de Powerwalk lessen?

Je doet daarbij verschillende oefeningen, daagt je zelf uit om beter en fitter te worden. De onderlinge kontakten met elkaar is ook iets wat je motiveert.
 
Wat is jou motivatie?
 
Om iets aan sport te doen, is mijn motivatie om hier aan mee te doen. Doordat je het in groepsverband doet, gaat het gemakkelijker.
 
Welke oefeningen vind je leuk? En welke vind je echt verschrikkelijk?
 
Het lopen op tempo vind ik toch wel het leukst. Er is niet specifiek iets wat ik niet leuk vindt.
 
Wat doe je graag in je vrije tijd?
 
Ik doe niet iets speciaals in mijn vrije tijd. Af en toe help ik mijn kinderen als het nodig is en ik mag wel graag naar het voetbalveld gaan.
 

Waarom vind je buiten sporten zo leuk/fijn?

Buitensporten vindt ik leuk, omdat je dat kunt doen in verschillende weersomstandigheden. Je bent niet gebonden aan een vaste plaats waar je kunt sporten
 

Tough Enough-ers aan het woord

Marit ten veen- 26 jaar- lid sinds november 2020

Waarom heb je gekozen voor Tough Enough?

Wanneer ik gezellig een avondje met mijn vriendinnen had, vertelden ze over hun avondje bootcamp. Het was gezellig, ze hadden spierpijn of ze deden een oefening voor in de woonkamer. Ik dacht laat ik dit ook eens proberen. Het is natuurlijk een stok achter de deur wanneer je samen sport i.p.v. dat je jezelf in je eentje naar de sportschool moet slepen.

Hoe voelde je je na de allereerste bootcamp?

Ik voelde me echt heel erg goed na de eerste keer bootcamp. Natuurlijk het was zwaar, maar het gaf zo’n goed gevoel dat ik mezelf weer ECHT in beweging bracht. Ik kreeg een enorme stoot energie. Daarbij moet ik eerlijk bekennen dat ik de dagen daarna wel erg veel moeite had met de trap op en af komen. Dit was gelukkig de tweede keer al stukken minder.

Wat is jouw motivatie?

Je bent individueel bezig, maar je bent toch samen. Het motiveert dat er persoonlijke aandacht voor je is. Je wordt aangemoedigd, is het niet door de instructeurs dan is het wel door je medesporters. Mijn streven is echt om me weer fit te voelen. Na de les heb ik echt het gevoel dat ik een stukje dichterbij kom.

Welke oefeningen vind je leuk? en welke vind je echt verschrikkelijk?

Push press of squaten vind ik wel leuk om te doen. Buikspieroefeningen, burpees plat op de buik en dips vind ik echt vreselijk. Dit vind ik zwaarder dan zwaar. Het prettigst vind ik wanneer er veel afwisseling is van oefeningen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik word erg blij van true crime series, wandelen en klussen.

Waarom vind je buiten sporten zo leuk\fijn?

Dit geeft mij het gevoel dat ik echt gezond bezig ben. Het is lekker wanneer je de wind voelt en jij aan het knallen bent.

 

 

Tough Enough-ers aan het woord

Danny Steffens – 37 jaar- lid sinds juli 2017

Waarom heb je gekozen voor Tough Enough?

Via mijn buren kwam ik erachter dat ze mega enthousiast waren over een bootcamp groep. Niet wetende dat ze nog maar net gestart waren, stuurde ik een berichtje naar Alice. Ze reageerde snel en nodigde mij uit voor een proefles. Na de eerste les kreeg ik direct het team gevoel. Veel humor en keihard werken! Een combinatie waar ik heel enthousiast van ben geworden en nog steeds ben. Daarbij zijn Alice en Roy super betrokken. Als er iets is in je thuis situatie of met een training dan vragen ze je direct.

Hoe voelde je je na de allereerste bootcamp ? 

Kunnen we deze vraag ook overslaan? Denk liever niet meer aan die dagen, dat ik liever in bed wou liggen zonder te bewegen met een duim in mijn mond. Wat was dat heftig zeg. Zeker na jaren niks meer doen was het een hel waar je doorheen ging. Maar je wist direct dat je wat had gedaan en je wou meer. De spierpijn blijft overigens altijd. 

Wat is jou motivatie?

Mijn grootste motivatie was en is nog steeds mijn kinderen. Ik wil als ze groot zijn kunnen bijhouden en niet op de grond liggen omdat ik buiten adem ben. Dat ze vervolgens vragen ; wat is er papa? Algehele fitheid is mijn tweede motivatie. Je wordt toch wat ouder en dan gaat het steeds moeilijker. Je fysiek en mentaal fit voelen vind ik erg belangrijk. 

 Welke oefeningen vind je leuk? en welke vind je echt verschrikkelijk?

Iedereen is verschillend en iedereen heeft oefeningen waar die plezier aan beleefd en waar hij of zij “goed” in is. Ik ben goed in oefeningen waarmee ik mijn bovenkant train. Dus push-ups, buikspieren, armen en schouders. Dit vind ik super leuk om te doen. Ik merk ook dat ik hiermee mijn “tijd” inhaal als ik wat achter begin te lopen na mijn wat minder leuke oefeningen. Burpees, squats en lunges nemen veel tijd in bij mij. Dit zijn mijn oefeningen waar ik wat minder naar uitkijk, maar door het enthousiasme van Roy en Alice zorgen ze ervoor dat je er voor gaat!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn gezin. Ik heb 2 jongens van 1 en 3 die veel te hard groot worden en waar ik geen minuut van wil missen. Daarnaast wil ik nog wel veel meer doen maar dit komt er vaak niet van. Zo af en toe spring ik op de mountainbike en loop ik een rondje hard maar dit is inmiddels te lang geleden. Een goed moment dus om dit weer op te pakken. 

 Waarom vind je buiten sporten zo leuk\fijn?

Buiten sporten is leuk omdat je in de vrije natuur, zonder naar zweet ruikende mensen om je heen je oefeningen kunt doen. Je hebt altijd frisse lucht en zo af en toe zie je ook nog delen van de stad of bos die je nog niet hebt gezien. Je komt op verschillende plekken zodat je niet elke keer dezelfde vloerbedekking ziet.

Tough Enough-ers aan het woord

Ignas Heuvelink, 57 jaar, lid sinds februari 2018

Waarom heb je gekozen voor Tough Enough?

Voordat ik bij Tough Enough ben gaan sporten was ik een redelijk fanatiek hardloper. Hoewel ik het hardlopen jaren met veel plezier heb gedaan en er nog steeds veel voldoening uit haal, trainde ik op deze manier alleen de cardio en de beenspieren. Om wat allrounder aan de slag te kunnen gaan zocht ik iets waarbij ook  de andere spieren aan bod zouden komen. Ik zou daarvoor natuurlijk naar de sportschool kunnen gaan, maar ik sport het liefste buiten. Toen een vriendin van mij een aantal jaren geleden enthousiast vertelde over buiten bootcamp bij Tough Enough was mijn keuze snel gemaakt: dit was precies wat ik zocht (en is dit nog steeds). Roy en Alice zijn kundig en motiverend, zorgen voor veel afwisseling in de oefeningen en, maken leuke uitstapjes (suppen, zwembad bootcamp tijdens de warme zomerweken). Daarnaast wordt er goed gelet op de juiste technische uitvoering van de oefeningen waardoor de uitwerking ervan beter is.

Wat vind je de leukste oefening en waarom?

Het allerleukste vind ik niet één oefening, maar het circuit waarin heel veel oefeningen in kort tijdsbestek aan bod komen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Musiceren, theater maken en uitvoeren, lezen en bordspellen spelen.

Wat was je doel toen je begon met sporten bij Tough Enough ? En heb je dat behaald?

Mijn doel was om veel meer spieren te ontwikkelen en nieuwe dingen ontdekken. Ik heb dit gedeeltelijk behaald: ik merk wel dat ik zeker sterker ben geworden en oefeningen onder de knie heb gekregen waarvan ik bij het begin niet eens wist dat ze bestonden, maar ik merk ook dat ik mezelf op vrijwel alle vlakken nog flink kan verbeteren. Dat is ook precies de reden waarom het nog steeds zo uitdagend is.

Tough Enough-ers aan het woord

Marjan van Dalen- 49 jaar- lid sinds  1 mei 2017, allereerste lid

 

Waarom heb je gekozen voor Tough Enough?

Hoe het begon eind april 2017: In de Steenwijker Courant las ik dat er een looptraining/bootcampgroep opgestart ging worden.
Ik was vooral geïnteresseerd in de looptraining.
Bij de kennismaking kwamen we op de parkeerplek op de Woldberg bij elkaar met een man of wat en hebben daar oefeningen gedaan en samen hardgelopen.
Bij terugkomst op de parkeerplek hebben we gebrainstormd over wanneer we zouden kunnen.
De eerste opzet was op een dinsdag, maar op die dag kon ik niet.
Met een heerlijk wortelballetje kwamen we tot de slotsom dat we op de maandag konden starten. Daar waren we wel blij mee.

Wat is jouw motivatie?

Ik vind het heerlijk om na mijn werk met anderen in de buitenlucht te sporten en mijn spieren een oppepper te geven.
Het is fijn dat er veel verschillende oefeningen zijn; er is geen avond hetzelfde.

 Ieder jaar ga je ook mee met de Strong Sister run! Waarom ? 

Het is heerlijk om in een megagrote speeltuin te spelen. Vast zitten in een rioolbuis omdat je voorganger, kleiner van stuk, er zo makkelijk doorkruipt en ik met mijn lange benen volledig in de knoop kwam. Obstakels nemen die makkelijk zijn tot obstakels doen waar je lijkbleek van wordt en toch tot de overwinnaar behoren. Dan kun je best wel even trots zijn. Heerlijk van onder tot boven onder de modder zodat ’s avonds je afvoerputje van de douche volledig verstopt zit en je kleding met schoenen en al de wasmachine in kunnen. 

Wat doe je graag in je vrije tijd? 

In mijn vrije tijd hou ik wisselend van: tuinieren, fietsen, gitaar spelen, klussen, knutselen, op de koffie gaan, hardlopen,
wandelen, bakken, koken, bewegend leren met de kinderen van mijn klas, vrijwilligerswerk doen, lezen van kranten, tijdschriften, studieboeken tot leesboeken, spannende serie/film kijken.

Wat was je doel toen je begon met sporten bij Tough Enough ? En heb je dat behaald?

Mijn doel was om inzicht te krijgen in mijn hardlopen en om meer kilometers aan 1 stuk in de benen te krijgen.
Dat is niet geheel gelukt, maar daar tegenover heeft het mij meer gebracht dan ik had bedacht.
Een leuk team om mee buiten te sporten, creatieve coaches met elke keer weer wisselende oefeningen/uitdagingen,
sterkere spieren zodat het hardlopen uiteindelijk weer beter gaat (heb ik toch wat ik graag wilde), beter in mijn vel zitten,  met een kleine groep naar andere sportieve activiteiten gaan (zoals de Strong Sister Run).

 

Tough Enough 3 jaar !

3 jaar ! Tough Enough bestaat vandaag 3 jaar!

 

2020 had het jaar van uitbreiding en nieuwe dingen moeten worden. Helaas gooit de corona crisis roet in al onze plannen.

Al drie jaar geven wij met heel veel plezier les en genieten met volle teugen van alle energie en zweet die onze mensen aan ons geven! Of het nou bij de bootcamp is of bij de powerwalkingclub.

Dankbaar voor zoveel trouwe mensen die wij mogen hebben. Er zijn er een hele hoop die inmiddels ook een 3 jarig jubileum bij  ons hebben te vieren. En daar zijn wij heel dankbaar voor.

Wij missen het les geven heel erg, en hopen snel op een versoepeling, zodat we met de nodige aanpassingen weer les kunnen gaan geven!

Via de whats app groepen van de bootcamp en de powerwalking houden wij contact en doormiddel van foto’s van de afgelopen drie jaar halen wij herinneringen op! Leuk! Maar we snakken allemaal weer naar live contact!

Helaas dit jaar geen taart, of een andere lekkere traktatie. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet.

Op naar 4 jaar! Met zijn allen!

Roy en Alice

Mudrun Boer en Burger en Voel je fit markt!

 

Op Zaterdag 11 april wordt door de studenten van het AOC Terra in Meppel de Mudrun Boer en Burger georganiseerd.

Mudrun Boer en Burger

De mudrun kent een korte route van 1 km (Kidsrun en G-run) en een langere route van 7,5 km. Beide routes zitten vol mooie obstakels over land en door water. Deze mooie run vind plaats op het terrein van de Maargieshoeve

Voel je fit markt 

Tegelijk met het Mudrun evenement wordt er dit jaar een Voel je Fit markt georganiseerd door Tough Enough. 

Op de markt ga je 16 enthousiaste ondernemers tegen komen. Veel van de ondernemers zijn net begonnen met hun eigen bedrijf en willen zich graag aan jou voorstellen en laten zien wat ze allemaal in huis hebben!

Wie komen er allemaal?

Op de markt heeft masseur Eugene Hoen een plekje in het atelier. Wil je een massage ervaren, of gewoon even kletsen met Eugene en informatie inwinnen! Stap binnen in zijn atelier!

De Skybox op het terrein van de Maargieshoeve, boven de mooie koeien, is zaterdag 11 april het domein van Manon Lemkes. Zij verzorgt workshops yoga. Voor een kleine donatie mag je bij Manon genieten van een ontspannen yoga ervaring. De opbrengst van de yoga wordt gedoneerd aan de Maargieshoeve. 

Patricia Wagteveld van Pedicure bij Patricia, is er om al jou vragen te beantwoorden over jou voeten. Wat is de beste verzorging ? Wat is de beste verzorging voor sporters? Er is zelfs wandelwol aanwezig. Nieuwsgierig? 

Nu wil je er natuurlijk 11 april op je paasbest uitzien, maar is de kapper er bij in geschoten! Geen nood!  Dewi Rozendal van Dewi Hair @ Beauty is op de markt aanwezig om jou nog je paas-coupe te geven! Ook zal zij heerlijke verzorgings producten meenemen.

Voetreflextherapeut Rendi Muis van De Gezonde Muis is aanwezig om jou alles te vertellen over voetreflextherapie! Ga langs bij Rendi want je kan een gratis behandeling winnen!

Jory Taran van Schoonheidssalon Naturel is schoonheidsspecialiste en heeft een eigen 100% natuurlijke producten lijn. Ook zal Joy jullie verwennen met cadeaubonnen en neemt ze heerlijke verwenpakketten mee!

Heb je nou inmiddels trek gekregen? Marielle Schrotenboer van Marielle Icecream & More heeft een eigen poffertjes en wafelkraam! Want of je nou meedoet aan de Mudrun of aanmoedigd, een poffertje of warme wafel gaat er wel in!

Loes Krijger van Thuis in Olieën komt met een geweldige lijn aan DoTerra druppels en olieën. Laat je verleiden door de heerlijke geuren uit de diffuser! Wist je dat er zelf olieën zijn speciaal voor sporters? Kom langs!

Ook Fysiotherapie de Hogewal is aanwezig! Heb je vage pijntjes en klachten en wil je eens weten wat de fysiotherapeut ervan zegt! Komt langs bij de kraam van de fysio voor al jou vragen!

Ken je dat… de geur van vers gebakken brood? Nou… Bakkerij Frederiksoord staat op de markt met heerlijk ambachtelijk brood, zonder toevoegingen! En het is heerlijk brood kan ik je vertellen!  Ideaal voor op de paastafel! Zouden ze ook lekkere koek verkopen?

Wat past er nou niet beter op brood dan Pindakaas!  En wel Pindakaas van de Pindakaaswinkel, de smaken naturel, sport pindakaas, witte chocolade, stroopwafel kaneel,  en karamel zeezout staan in de kraam! 

Voor de vrouwlijke sporters onder ons, die weten hoe belangrijk een goede sportbh is.  Zijn er kortingsbonnen van Poems Bodywear

Uitgerust wakker worden, fijne sauna doeken en nog veel meer! Optidee is ook pressent op de markt! Elise de Vries kan jou alles vertellen over de fijne producten van Optidee! 

Alweer trek? Ga even langs bij de kraam van de Maargieshoeve! Hier kun je heerlijke zuivel proeven! En nog gratis ook!

Als je zegt gezond, en sporters, dan denk je ook aan walnoten! Vol goede vetten en hartstikke gezond! De eigenaren van de Walnotenboomgaard in Kallenkote zijn ook aanwezig! 

Als organisator van deze leuke markt, hebben wij zelf ook een kraam! Kom bij Tough Enough langs als je alles wilt weten over onze Bootcamp en Powerwalking! Ook kunnen wij jou alles vertellen over Body Support !

Ook zullen wij de warming up gaan verzorgen! Zie we je daar?

En als je meer wilt weten over onze nieuwe les die gaat starten vanaf juni, kom je dan even kletsen?

Genoeg te zien en te beleven!

Kom je ook?