Mudrun Boer en Burger en Voel je fit markt!

 

Op Zaterdag 11 april wordt door de studenten van het AOC Terra in Meppel de Mudrun Boer en Burger georganiseerd.

Mudrun Boer en Burger

De mudrun kent een korte route van 1 km (Kidsrun en G-run) en een langere route van 7,5 km. Beide routes zitten vol mooie obstakels over land en door water. Deze mooie run vind plaats op het terrein van de Maargieshoeve

Voel je fit markt 

Tegelijk met het Mudrun evenement wordt er dit jaar een Voel je Fit markt georganiseerd door Tough Enough. 

Op de markt ga je 16 enthousiaste ondernemers tegen komen. Veel van de ondernemers zijn net begonnen met hun eigen bedrijf en willen zich graag aan jou voorstellen en laten zien wat ze allemaal in huis hebben!

Wie komen er allemaal?

Op de markt heeft masseur Eugene Hoen een plekje in het atelier. Wil je een massage ervaren, of gewoon even kletsen met Eugene en informatie inwinnen! Stap binnen in zijn atelier!

De Skybox op het terrein van de Maargieshoeve, boven de mooie koeien, is zaterdag 11 april het domein van Manon Lemkes. Zij verzorgt workshops yoga. Voor een kleine donatie mag je bij Manon genieten van een ontspannen yoga ervaring. De opbrengst van de yoga wordt gedoneerd aan de Maargieshoeve. 

Patricia Wagteveld van Pedicure bij Patricia, is er om al jou vragen te beantwoorden over jou voeten. Wat is de beste verzorging ? Wat is de beste verzorging voor sporters? Er is zelfs wandelwol aanwezig. Nieuwsgierig? 

Nu wil je er natuurlijk 11 april op je paasbest uitzien, maar is de kapper er bij in geschoten! Geen nood!  Dewi Rozendal van Dewi Hair @ Beauty is op de markt aanwezig om jou nog je paas-coupe te geven! Ook zal zij heerlijke verzorgings producten meenemen.

Voetreflextherapeut Rendi Muis van De Gezonde Muis is aanwezig om jou alles te vertellen over voetreflextherapie! Ga langs bij Rendi want je kan een gratis behandeling winnen!

Jory Taran van Schoonheidssalon Naturel is schoonheidsspecialiste en heeft een eigen 100% natuurlijke producten lijn. Ook zal Joy jullie verwennen met cadeaubonnen en neemt ze heerlijke verwenpakketten mee!

Heb je nou inmiddels trek gekregen? Marielle Schrotenboer van Marielle Icecream & More heeft een eigen poffertjes en wafelkraam! Want of je nou meedoet aan de Mudrun of aanmoedigd, een poffertje of warme wafel gaat er wel in!

Loes Krijger van Thuis in Olieën komt met een geweldige lijn aan DoTerra druppels en olieën. Laat je verleiden door de heerlijke geuren uit de diffuser! Wist je dat er zelf olieën zijn speciaal voor sporters? Kom langs!

Ook Fysiotherapie de Hogewal is aanwezig! Heb je vage pijntjes en klachten en wil je eens weten wat de fysiotherapeut ervan zegt! Komt langs bij de kraam van de fysio voor al jou vragen!

Ken je dat… de geur van vers gebakken brood? Nou… Bakkerij Frederiksoord staat op de markt met heerlijk ambachtelijk brood, zonder toevoegingen! En het is heerlijk brood kan ik je vertellen!  Ideaal voor op de paastafel! Zouden ze ook lekkere koek verkopen?

Wat past er nou niet beter op brood dan Pindakaas!  En wel Pindakaas van de Pindakaaswinkel, de smaken naturel, sport pindakaas, witte chocolade, stroopwafel kaneel,  en karamel zeezout staan in de kraam! 

Voor de vrouwlijke sporters onder ons, die weten hoe belangrijk een goede sportbh is.  Zijn er kortingsbonnen van Poems Bodywear

Uitgerust wakker worden, fijne sauna doeken en nog veel meer! Optidee is ook pressent op de markt! Elise de Vries kan jou alles vertellen over de fijne producten van Optidee! 

Alweer trek? Ga even langs bij de kraam van de Maargieshoeve! Hier kun je heerlijke zuivel proeven! En nog gratis ook!

Als je zegt gezond, en sporters, dan denk je ook aan walnoten! Vol goede vetten en hartstikke gezond! De eigenaren van de Walnotenboomgaard in Kallenkote zijn ook aanwezig! 

Als organisator van deze leuke markt, hebben wij zelf ook een kraam! Kom bij Tough Enough langs als je alles wilt weten over onze Bootcamp en Powerwalking! Ook kunnen wij jou alles vertellen over Body Support !

Ook zullen wij de warming up gaan verzorgen! Zie we je daar?

En als je meer wilt weten over onze nieuwe les die gaat starten vanaf juni, kom je dan even kletsen?

Genoeg te zien en te beleven!

Kom je ook?