Wat is er allemaal gebeurt..

Time flies

Sjonge wat gaat de tijd toch snel.

Per 1 mei van dit jaar hebben de we dinsdagavond erbij getrokken om ook bootcamp lessen te gaan verzorgen. Ook deze avond loopt al lekker en wordt door onze al bestaande leden ook gebruikt om te wisselen van les als het een keer zo uit komt.

De eerste verjaardag van Tough Enoughverjaardag Tough Enough

Op 1 mei van dit jaar bestond Tough Enough 1 jaar en dat hebben we gevierd.

Op de eerste avond dat we de dinsdag bootcamp verzorgden werden we door onze leden verrast! Omdat  Tough Enough 1 jaar bestaat, ze de bootcamp zo ontzettend leuk vinden en ons blijkbaar ook 😉 mochten wij buiten schitterende bloemen, een wellness-bon en een diner bon in ontvangst nemen! Het komt niet vaak voor dat wij niet weten wat we moeten zeggen, maar die avond was dat wel een keer het geval! Met de mond vol tanden!  Wat ontzettend lied en gewaardeerd! Jullie zijn allemaal geweldig. De bonnen worden met veel liefde binnenkort ingepland. Áttentie van de deelnmers

 

Tijdens de lessen luisteren jullie aandachtig, werken keihard en zijn enthousiast. Uiteraard is er altijd tijd voor grappen en grollen.  Tough Enough zijn jullie allemaal en jullie gaan zo ongelofelijk hard vooruit, Jullie worden sterker, krijgen meer haar op de tanden en NEE dat kan ik niet bestaat niet meer! Geweldig! Dat is voor ons echt genieten!

Nieuwe deelnemers

De maand mei heeft ook heel veel nieuwe deelnemers opgeleverd!  Die nu al bloed fanatiek zijn en iedere week bij leren!  We hebben er in korte tijd vier dames bijgekregen en één heer! Echt geweldig.! Wij vinden het ontzettend leuk om jullie te coachen ! Het geeft heel veel energie!

GebakGebak

Om ons 1 jarig bestaan nog eens goed te vieren was er in de laatste week van mei voor iedere deelnemers die aanwezig was een gebakje! Verse oranje koek van bakkerij De Vliegende Hond in Wolvega!  Want gebak hoort erbij als je wat te vieren hebt!

Kardinge run

Op 8 juli gaan we met zes deelnemers naar de Kardinge run in Groningen. 8 km door de modder, obstacles overwinnen en genieten. Kardinge is een leuke kleinschalige run met niet al te veel deelnemers. Obstacles die iedereen kan overwinnen met een welverdiende gehaktbal en medaille op het eind!  Zin in!

Zomervakantie

Hoewel de zomervakantie voor velen al weer in zicht komt gaan wij van Tough Enough gewoon door. Geen speciale openingstijden. Gewoon net als anders. Wil je graag mee bootcampen in ontzettend leuke en fanatieke groepen die allen trainen op hun eigen kunnen en op hun eigen tempo.  Dan ben je van harte welkom om eens een les mee te trainen om te ontdekken of de bootcamp wat voor jou is! De lessen bestaan uit mannen en vrouwen, ervaren en onervaren! Want bootcamp is voor iedereen!

Onze lestijden zijn:

Maandag van 19.00 tot 20.00 uur, Dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur en Woensdag van 19.30 tot 20.30 uur.

Mail gerust voor meer informatie!

Baby nieuwsTough enough baby

Op 8 mei hebben Tough Enough toppers van het eerste uur hun derde dochter mogen krijgen.  We hebben de kleine dame laatst mogen ontmoeten! Wat een plaatje. De kleine meid liet haar moeder tot haar 21e week zwangerschap gewoon mee trainen!

Omdat Alice bevoegd is dames tijdens en na hun zwangershcap te begeleiden was de moeder in spe in goede handen!

 

Weer of geen weer

Of het nu regent, sneeuwt, vriest of hard waait de les gaat zolang het verantwoord is altijd door! De afgelopen weken vielen de mussen bijna dood van het dak maar ja de les gaat wel gewoon door. We herinnerden onze deelnemers eraan dat ze extra water mee moesten nemen. Wij zorgden ervoor dat er schaduw was en dat ze tijdens de lessen niet te hard van stapel liepen. Want wij zijn dit weer niet gewend en dan kan je niet knallen zoals je dat altijd doet!

Ook kregen we te maken met onweer.. een dikke hoosbui maakt niet uit, maar onweer is gewoon veel te gevaarlijk. Omdat er bij de start van de les nog niet veel aan de hand was, was iedereen op de aangegeven locatie aanwezig. Maar toen brak de hel los. En hebben wij als coach gezegd na 10 min stort regenen onweer. We breken de les af. Voor ons en onze deelnemers ontzettend balen , maar veiligheid voor alles!Stort regen en onweer

 

Zo, nu zijn jullie weer op de hoogte van hoe het reilt en zeilt bij Tough Enough!

Houden jullie ons in de gaten voor meer nieuws? We zijn ook te volgen op Facebook! En mocht je zin hebben om een lesje te volgen.. wees welkom!

 

Roy en Alice