Opgelet ! Mud Masters training start binnenkort !!

Mud Masters

Mud Masters is een onderdeel van obstacle running en is in Amerika de laatste jaren een enorme trend. Een trend die inmiddels ook is overgewaaid naar Nederland. Bijna iedereen kan meedoen aan Mud Masters. Jij ook, echt waar! Je hoeft echt geen hardlooptrofeeën op de schouw te hebben staan en je hoeft er al helemaal niet uit te zien als Bokito. Met een goede basisconditie kom je bij Mud Masters al een heel eind!

Training

Tough Enough gaat de uitdaging aan, we gaan speciale Mud Master trainingen geven om uiteindelijk mee te doen aan de Mud Master run in september in Biddinghuizen. We richten ons tijdens deze trainingen op de obstakels die je ook tegenkomt in het parcours van Mud Masters zodat je goed voorbereid wordt op het zware parcours dat je te wachten staat in september.

De Tough Enough training is een all-round fitness training. Je doet het in een groep, in de buitenlucht, en je wisselt conditietraining af met krachtoefeningen. De laatste doe je met je eigen lichaamsgewicht. Naast het trainen van je fysieke kracht, zullen we met de Mud Master training ook werken aan het mentaal sterker worden en aan teambuilding.

Teambuilding

Tijdens de trainingen beklim je heuvels, gebruik je de klimrekken van een speeltuin als optrekstang of is een parkbankje een perfecte tool op te drukken. Het voelt alsof je weer even mag buitenspelen… Net als in de Mud Masters-modder! Je zult merken dat snel je krachtniveau verhoogt en dat je conditie per training vooruit gaat. En dat is nu net de combinatie die je nodig hebt voor het Mud Masters-parcours.

In de modder spelen

De Mud Master trainingen zullen gevarieerd, uitdagend en intensief zijn. Ben jij tough enough om zowel fysiek als mentaal het uiterste uit jezelf te halen en dit te testen tijdens een echte obstacle run ? Ga dan met ons de uitdaging aan! Ga jij helemaal los op de verschillende obstacle runs en wil je daarvoor trainen? Sluit je dan aan bij onze trainingen en bereid je voor op de volgende race!