Meet & Greet met Tough Enough

Meet & Greet

Zaterdag 22 april was het zover! De Meet & Greet met Tough Enough.

Tough Enough coaches voor de Meet & Greet

Een leuke groep enthousiaste mensen verzamelden zich op de parkeerplaats op de Woldberg.

Om 10 uur zijn we van start gegaan met een welkomsgroet van onze kant en het verhaal achter Tough Enough. Uiteraard waren we ook nieuwsgierig wie op de Meet en Greet afkwamen, waarom en wat hun doelen zijn! Allemaal leuke en verschillende verhalen. Van de dames zijn de meesten toch wel voorzichtig nieuwsgierig naar de Strong Sisterrun 2 september. Hoewel ze wel bezig zijn met hardlopen, is de rest van hun lichaam nauwelijks getraind. Maar daar willen ze verandering in brengen! Dat is de juiste spirit! Zo wordt je Tough Enough! De enige heer in ons midden heeft zijn sportschool abonnement opgezegd en wil graag meer in de buitenlucht trainen. Hij vind het lastig om sporten te combineren met zijn werk. Ook zijn er een aantal die graag een graantje mee willen pikken over voeding. Is de een geïnteresseerd in de laatste vijf kilo verliezen, is de ander meer geïnteresseerd in hoe kan ik minder suiker gebruiken.

De meesten zijn met een basis conditie gekomen, maar willen wat meer.

Warming up

Tijd om op pad te gaan voor een warming- up rondje lekker het bos in!  We hadden mazzel, de zon kwam er lekker bij. De warming-up in spel vorm is eerst wat onwennig, want er moet over nagedacht worden.  Maar al snel zit er een goed flow in.

Na de warming-up volgt een stukje stretchen, even de net warm gemaakt spieren oprekken, zodat we daar met een stukje looptraining gebruik van kunnen maken.Rekken en strekken

Looptraining

We hebben een stukje loopscholing gedaan door middel van huppelen, skipping, en trippling. Ook daar moet over nagedacht worden in het begin, maar als we dat vaker doen wordt het een gewoonte en gaat het meer van zelf!Stukje skipping onder begeleiding van Alice

Bootcamp

Na een stukje joggen met hier en daar een sprintje terug, komen we weer aan bij de parkeerplaats waar Roy het bootcamp parcour heeft klaargezet en de uitleg geeft.

Door middel van een parcour in tabata stijl laten we de belangstellenden kennis maken met bootcamp. Wat gezien de koppies wel een beetje zwaar valt, maar ze laten zich niet kennen en maken het gewoon af. Spierpijn hoort er bij hoor!

Heel goed gedaan allemaal! Jullie laten je niet kennen en zijn erg leergierig.

Als we na afloop staan uit te puffen en nog lekker staan te kletsen worden we door Jellie en Georget getrakteerd op een lekker snack en water. Dik verdiend.

Na de nodige vragen en enthousiaste verhalen is het tijd om een eind te maken aan deze geslaagde Meet & Greet.

Allemaal even enthousiast,  komen er een drietal als snel weer terug gelopen dat ze gezamenlijk tot een avond zijn gekomen dat ze graag met Tough Enough de looptraining/bootcamp willen gaan doen, en wellicht ook de Strong Sister run willen gaan doen!

Wat een Toppers zijn jullie! Jullie enthousiasme  is heerlijk en we gaan van start!

1 mei is de datum! We zijn los! Trots op jullie.

Bedankt dat jullie zijn gekomen!