Tough Enough timmert lekker aan de weg !

Maandag groepsfoto

 

 

Sinds de start van Tough Enough hebben zich inmiddels tien enthousiaste sporters aangemeld om te trainen, voor een doel bijvoorbeeld de Mudmasters of gewoon voor de fun.

Bootcamp

Vooral de bootcamp valt in de smaak ! Het is veelal niet wat je normaal gesproken doet. Je traint niet alleen je conditie, maar je traint je hele lijf.

Of je nu op handen en voeten een bult op loopt, met kettlebells bezig bent of een buddy bootcamp doet je bent bezig om je algehele fitheid te trainen. Het is onderling in de groep erg gezellig. Soms komt het competitieve gevoel boven en wordt er even gestreden!  Maar ook trekken we elkaar er door heen. Niemand blijft achter.buddy bootcamp

 

Vaak zonder het te weten lopen de deelnemers vaak al 5 km, niet alleen in interval training, maar ook tijdens de bootcamp worden er nog wat meters afgelegd.

Tijdens de trainingen komen de ideeën naar boven. “Weet je wat mij leuk lijkt ? De kolonieloop !”  Dan gaan we die toch lopen? 5 km Kolonieloop op 5 juni staat in de agenda van Tough Enough.

En nu begint hier en daar de interesse voor de Strong Sisterrun op 2 September in Hellendoorn ook te komen.  Het is eigenlijk één grote bootcamp, maar dan 7 km en 19 obstakels lang.  Tough Enough is erbij!

Heb je zin om mee te doen met de bootcamp ? De eerste les is gratis! Instromen is altijd mogelijk. De lessen zijn op maandag om 19.00 uur en woensdag om 19.30 uur.  Geef je op via [email protected]

BGN Gewichtsconsulent

Maar Tough Enough bied meer! Alice is een gediplomeerd gewichtsconsulent en wil je graag begeleiden naar jou doel, of het nu 5 kg minder is of 20 kg. Alice begeleidt je van begin tot eind. En omdat zij put  uit eigen ervaring kan ze je een andere begeleiding bieden dan een consulent die zelf altijd slank is geweest.

BGN Diploma

Are you Tough Enough?

Een traject om gewicht te verliezen is niet zo maar iets. Het vergt doorzettingsvermogen en 100% focus. Als je je doel voor ogen houd is alles mogelijk.

Wil jij graag afvallen, je doel bereiken,  lekkerder in je vel zitten of  fit en goed voelen? Neem contact op met Alice. Het kennismakingsgesprek is gratis.

Tough Enough doet niet aan snelle afvaltrajecten met voorgeprogrameerde boodschappenlijstjes. We willen dat je er 100% voor gaat en nadat je je doel hebt bereikt weet je wat je moet doen en moet kiezen.

Op gewicht blijven is een strijd voor altijd. Tijdens je traject bij Tough Enough leer je wat je valkuilen en je leert zelf beter kennen. Ook leer je hoe je met bepaalde situaties om moet gaan.

Heb je interesse en wil je meer weten? Mail dan naar [email protected]

Mocht je zorgverzekeringspakket het toelaten, dan kan je de rekening declareren bij je zorgverzekering.