Starten met Bootcamp. Toch wel een beetje eng ?

Het starten van een iets nieuws kan intimiderend zijn. Dat geldt zeker voor het starten met een nieuwe sport. Zelfs klikken op een website om over Bootcamp  te lezen, kan de hartslag verhogen en handpalmen laten zweten. Maar de beloningen voor het overwinnen van deze angsten zijn groot: gewichtsverlies, langdurige gezondheid, vriendschap, verbeterde zelfwaardering en meer.

Mindset van de meeste mensen

Angst

De meeste mensen vinden het idee van Bootcamp  leuk, maar ze zijn te bang om het te proberen. Ik weet zeker dat alle Bootcamp-coaches je kunnen vertellen, zonder dat je het hen vertelt, waar je bang voor bent. De gedachte dat het te intens is, of dat je niet goed genoeg bent, of dat veel mensen geblesseerd  zijn geraakt. Een van de beste is die we allemaal hebben gehoord, ik heb gewoon het gevoel dat ik mezelf voor schut zou zetten. Dan is er de uitstel van volgende week, ik zal er zijn, morgen, volgende week, volgende maand. Of, het is net iets buiten mijn prijsklasse. Al met al is de economie de afgelopen jaren grillig geweest. Als je serieus bezig bent om jezelf te repareren, moeten we misschien denken aan die dronken weekenden, het pakje sigaretten of Starbucks-koffie en ons afvragen of die in onze prijsklasse passen.

Dus laten we die angsten overwinnen !!

Intens

De intensiteit is helemaal aan jou! Alle bewegingen zijn aanpasbaar aan jou en je mogelijkheden. Het is niet onze taak om je te breken, maar “Re-Make you”

Ik ben bang dat ik niet goed genoeg ben

Bootcamp  is voor iedereen en er zijn geen vereisten. Je hoeft niet een atletische achtergrond te hebben, je hebt eigenlijk helemaal geen ervaring nodig. Verschillende mensen doen Bootcamp, van jong volwassenen  tot zelfs grootouders, maar het enige dat ze allemaal gemeen hebben, is dat iedereen ooit een beginner was. Dus maak je geen zorgen, elke training bij Tough Enough is afgestemd op jouw mogelijkheden, dus je zult altijd in staat zijn om de workouts te voltooien.

Ik ben bang dat ik een blessure oploop

Alle vormen van lichaamsbeweging hebben een risicofactor. Je kunt geblesseerd raken door te tennissen of te voetballen en je kunt dus ook geblesseerd wond raken in Bootcamp. Blessures zijn echter altijd de schuld van de coach die alle leden van de klas in de gaten had moeten houden. Een goede Bootcamp-coach zorgt ervoor dat je jezelf niet blesseert. Wij zullen er bij elke stap aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat er geen tegenslagen zijn in het bereiken van jouw doelen.

Ik ben bang mezelf voor schut te zetten

Voor veel beginners is een grote angst dat iedereen in de klas fitter en beter zal zijn. Velen gaan ervan uit dat hun klasgenoten met gemak push-ups en pull-ups kunnen doen. Die angst verdwijnt snel wanneer je begint.

You don't have to be great, but you have to start to be great

Bootcamp is voor iedereen. Op een gegeven moment zijn we allemaal beginners geweest. Over het algemeen is er een breed scala aan ervaring in de klas, maar uiteindelijk lijkt niemand erom te geven. Degenen met meer ervaring gaan meestal uit van hun manier om ondersteunend te zijn en vertellen hoe uitdagend het voor hen was in het begin en hoe ver ze zijn gekomen. Voor het grootste deel is het een enthousiaste, bemoedigende en ondersteunende groep. Elke les bij Tough Enough  is een nieuwe training, een nieuwe uitdaging en een nieuwe mogelijkheid om jezelf te pushen.

Uiteindelijk is iedereen welkom bij Bootcamp ! Je moet gewoon bereid zijn om jezelf boven je angst te zetten; wees bereid om nieuwe vaardigheden te leren en hard te werken. Als je dat doet, zie je verbluffende resultaten. Maar het belangrijkste is om een ​​bootcamp club te vinden met bekwame instructeurs die je vertrouwt. Zoek naar bootcamp coaches die je opvoeden, inspireren en entertainen. Hun taak is om dat ene uur het beste van je dag te maken!

Uitstellen

Het uitstel van volgende week. Ik zal er zijn, morgen, volgende week, volgende maand. Een van de klassiekers die we allemaal hebben gehoord, ik ga eerst even zelf hardlopen om mijn conditie te verbeteren.

ga ik het echt doen

Heeft uitstelgedrag ooit op school voor je gewerkt? Op je werk? Wat dacht je van met je kinderen als je die hebt? Ik weet bijna zeker dat ik het antwoord weet … en ja … dat doet het niet.

 

 

Als je denkt dat je volgende week gaat en het uitprobeert, betekent dat je dat vorige week had moeten doen. Dus stop met jezelf een slechte dienst te bewijzen en ga ! Ik kan je bijna de volgende garantie geven: als je stopt met het uitstellen van je fitheid en je gezondheid  verandert zul je je afvragen hoe je het zo slecht hebt kunnen laat worden.

Herken je jezelf in dit artikel en wil je je angsten overwinnen ? Klik dan snel hier !